Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2022 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+3.600
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 7 jaar :-)
Culture-Boat-Muffin-Brownie

EEN NIEUWE MERK IDENTITEIT VOOR CULTURE BOAT

Culture Boat (‘De Boot’) is al jaren een begrip in Utrecht en ver daar buiten. Door het veranderende landschap als het gaat om gedoogbeleid, publieke opinie en wetgeving is het van belang dat Culture Boat als een professionele en transparante onderneming wordt neergezet. Het imago van de gemiddelde coffeeshop is niet datgeen waar Culture Boat mee geassocieerd wil worden. Culture Boat heeft goede relaties binnen en buiten de (gemeente)politiek en wil deze banden zowel nu als in de toekomst bestendigen. Verder heeft Culture Boat een trouwe klantenkring, die mag zien dat de ontwikkelingen niet stilstaan als het gaat om het aanbod en beleving.

Culture Boat staat voor kwaliteit van haar producten en haar dienstverlening. Men ziet er actief op toe dat deze waarden worden nageleefd en gewaarborgd, zowel binnen als buiten Culture Boat. De Culture Boat wil innovatief zijn en vooruitlopen. Volgt daarom actief de ontwikkelingen binnen de politiek, de opinie en het productaanbod. Deze bevindingen worden meegenomen in beleid, bedrijfsvoering en communicatie. Culture Boat heeft respect voor mens, dier en natuur. Bij alles wat Culture Boat onderneemt wordt er naar gestreefd om de footprint zo klein mogelijk te houden.

Culture boat Icon Green Smoke

BRAINSTORM EN MOODBOARDS

Aan de hand van een aantal gesprekken en met behulp van een aantal moodboards hebben we een beeld gekregen welke stijl bij Culture Boat zou kunnen passen. Moodboards geven veel inzicht; het laat zien wat de klant aanspreekt maar ook zeker: wat níet. Het leuke van moodboards is dat het veel losmaakt zowel bij ons als de klant. Tijdens deze presentaties gebeurt het vaak dat er nieuwe en onverwachte ideeën naar boven komen. Deze sessies zijn voor beide partijen waardevolle momenten. Het helpt enorm bij het logo ontwerp, het ontwikkelen van de huisstijl, verpakkingsontwerp, eigenlijk de hele merk identiteit. Uiteindelijk moet de klant zich helemaal thuisvoelen bij de nieuwe vormgeving.

Culture boat Icon Green Smoke

DE NIEUWE STIJL

Er was dus behoefte aan een meer eenduidige communicatie die het imago en de kernwaarden van Culture Boat duidelijk uitdragen. Door middel van coherente en duidelijke vormgeving en communicatie wil de Culture Boat zich onderscheiden van de gemiddelde coffeeshop. Culture boat is gevestigd op een prachtig oud schip en daarom wilden we dit nautische aspect terug laten komen in het ontwerp. In eerste instantie is er gewerkt aan een restyling van het logo. Dit gecombineerd met beeld voor de algehele look and feel. Logo en beeld zijn vervolgens vertaald naar diverse communicatiemiddelen.

MEER CASES? DOWNLOAD ONS E-BOOK

Voordat je besluit om met ons in zee te gaan wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Wil je nog  meer cases zien zoals op deze pagina? Bekijk dan ons e-book.

  • De meest recente cases
  • Veel diversiteit aan projecten en klanten
  • Korte, heldere uitleg over vraag en uitvoering van het project
  • Regelmatige update met nieuwe cases
WhatsApp chat