Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2022 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+3.600
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 7 jaar :-)

CONCEPTEN

Het is helemaal een feestje als wij al in de ontwikkelfase betrokken worden bij een product of dienst. Wij denken graag mee over de profilering, de algemene uitstraling en de tone of voice van een promotionele campagne. We zoeken dan naar de key-visual , een design dat jouw strategische plan gaat versterken. De key-visual kun je zien als een kapstok die zowel visueel als inhoudelijk de lading dekt en waaraan je oneindig veel communicatie-uitingen kunt hangen. Vanuit de key-visual gaan we op zoek naar beelden, kleuren, elementen en lettertypes die passen bij jouw product.

CONCEPTEN - HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Je hebt een te gek product met een uniek verhaal. Dit verhaal gaan we vertellen met beeld, woorden en passie. Daarvoor halen wij al onze creatieve, strategische en grafische skills uit de kast.

Je kunt ons bureau herkennen aan onze bijzondere aanpak, waarbij samenwerking en vakmanschap de sleutels tot succes zijn. De samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk en staat altijd op één.

Daarnaast werken we samen met andere enthousiaste ondernemers die ieder hun eigen specialisme kunnen inbrengen als de situatie daarom vraagt. Wij geloven in ons eigen vakmanschap en in de kennis en kunde van de mensen met wie we samenwerken.

WhatsApp chat