Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2022 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+3.600
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 7 jaar :-)

UITVOERING

En dan… je hebt een tof ontwerp, maar nog geen offline communicatiemiddelen. Als je je dan toch al (plezierig) op weg bent met Liquidificador is het misschien net zo prettig om samen de hele weg naar het eindproduct te bewandelen. Inmiddels hebben wij een groot netwerk van betrouwbare partners opgebouwd die bewezen service en kwaliteit leveren als het gaat om drukwerk, signing en techniek.

UITVOERING - HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Folder, visitekaartje, magazine, poster, sticker of verpakking laten drukken? We adviseren je graag over geschikte materialen, bemiddelen namens jou voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en bewaken de levertijden. Zo heb je niet alleen een mooi ontwerp, maar ook meteen een kant-en-klaar product.

Je kunt ons bureau herkennen aan onze bijzondere aanpak, waarbij samenwerking en vakmanschap de sleutels tot succes zijn. De samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk en staat altijd op één.

Daarnaast werken we samen met andere enthousiaste ondernemers die ieder hun eigen specialisme kunnen inbrengen als de situatie daarom vraagt. Wij geloven in ons eigen vakmanschap en in de kennis en kunde van de mensen met wie we samenwerken.

WhatsApp chat