Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2019 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+2.500
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 5 jaar :-)

VERPAKKINGEN

Branding kun je zien als de grafische weergave van jouw onderneming. Het moet uitstralen waar je als bedrijf voor staat. Dit is een serieuze maar ontzettend avontuurlijke zaak. Hoe leuk is het om samen te ontdekken welke stijl, kleuren en fonts jouw visie onderstrepen? Als we een logo en een huisstijl voor jou ontwerpen, dan zijn deze ook echt alleen voor jou. Maatwerk dus. Wij doen niets liever.

Verpakkingen - Hoe kunnen we je helpen?

Jij wil werken aan het imago van je bedrijf. Of je wilt een gave verpakking voor een nieuw product. Misschien wil je wel een nieuwe website. Wij hebben alle skills in huis om toffe creatieve communicatie-uitingen te maken voor jouw bedrijf.

Je kunt ons bureau herkennen aan onze bijzondere aanpak, waarbij samenwerking en vakmanschap de sleutels tot succes zijn. De samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk en staat altijd op één.

Daarnaast werken we samen met andere enthousiaste ondernemers die ieder hun eigen specialisme kunnen inbrengen als de situatie daarom vraagt. Wij geloven in ons eigen vakmanschap en in de kennis en kunde van de mensen met wie we samenwerken.

WhatsApp chat