Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2022 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+3.600
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 7 jaar :-)

VORMGEVING

Bij grafische vormgeving draait het om de ‘looks’ en dan zit je bij Liquidificador helemaal goed. Maar behalve een mooie bijzondere vormgeving letten wij er ook op dat jouw ontwerp functioneel, doelgroepgericht en tijdbestendig is. Wij verliezen jouw doel niet uit het oog! Met onze ervaring en communicatieachtergrond zorgen wij ervoor dat jouw investering in vormgeving zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

GRAFISCHE VORMGEVING - HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Van flyer tot productcatalogus en van verpakking tot display. We kunnen grote projecten aan maar houden ook van een bescheiden (uitvoerende) opdracht. Elke uiting heeft zo zijn charmes en verdient onze onverdeelde aandacht.

Je kunt ons bureau herkennen aan onze bijzondere aanpak, waarbij samenwerking en vakmanschap de sleutels tot succes zijn. De samenwerking met onze klanten is voor ons heel belangrijk en staat altijd op één.

Daarnaast werken we samen met andere enthousiaste ondernemers die ieder hun eigen specialisme kunnen inbrengen als de situatie daarom vraagt. Wij geloven in ons eigen vakmanschap en in de kennis en kunde van de mensen met wie we samenwerken.

WhatsApp chat