Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2022 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+3.600
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 7 jaar :-)

CONTENT EN INBOUND MARKETING

SAMEN MET ONZE PARTNERS BRENGEN WIJ HET VERHAAL VAN JOUW ORGANISATIE OP HET JUISTE MOMENT, IN DE BESTE VORM, VIA HET JUISTE KANAAL NAAR JE DOELGROEP TOE!

Van bloggen, e-books maken, SEO (zoekwoordenonderzoek) en het opstellen van een contentstrategie tot een complete inbound marketing strategie inclusief marketing automation. Wij regelen het voor je.

Alles met als doel het imago van je organisatie te versterken, meer klanten te vinden of meer te verdienen aan bestaande klanten. We gaan ook graag op zoek naar de samenwerking tussen marketing en sales, om de kwaliteit van de content nog beter te maken. Dat noemen we Smarketing.

We werken samen met marketeers, SEO-specialisten en copywriters. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn allemaal enthousiast, ervaren, specialist in hun vakgebied én ondernemer. Liquidificador zet de creatieve lijnen uit en zorgt ervoor dat de juiste specialisten bij het project worden getrokken. Voor jou als klant betekent dat altijd dat je één aanspreekpunt hebt, maar niet betaalt voor allerlei diensten en overhead waar je niets aan hebt.

ONZE CONTENT PARTNERS

RELEVANT VOOR JE KLANT EN CONTENT ROCKS

Samen met onze contentpartners Relevant Voor Je Klant en Content Rocks bedenken we campagnes die toegevoegde waarde hebben voor jouw klanten (en die dus ook werken aan de branding van je merk). Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om wat je kan (verkoopt), maar vooral over hoe je dat doet en waarom dat belangrijk is voor jouw klanten. Zo ga je je merk ‘laden’ en zorg je ervoor dat je onthouden wordt.

WIJ BEDENKEN SAMEN MET JOU:

  • De marketingstrategie in propositie, thematiek en doelstellingen
  • De ‘rode draad’ van je verhaal en hoe we die (potentiële) klant daarmee gaan aanspreken
  • De contentmiddelen die je gaan helpen om je doel te bereiken (website/ marketing automation/ social media/ e-mail sjablonen/ paid media etc.

WIJ DOEN SAMEN MET JOU:

  • Buyer personas & journeys opstellen
  • Concurrentie analyse & zoekwoorden onderzoek
  • Content schrijven en opmaken
  • Infographics en video’s maken
  • Campagne website optuigen
  •  Social media post/banners ontwikkelen
  • E-mailworkflow opstellen

Wil je één aanspreekpunt en zeker weten dat je werkt met specialisten op het gebied van vormgeving,  content en marketing, dan ben je bij Liquidificador en partners aan het goede adres.

WhatsApp chat