AAN DE SLAG!
Eerst willen we weten welk eindresultaat je precies voor ogen hebt. Daarom gaan we met jou om de tafel om te kijken wat je nodig hebt om je zakelijke doelen te bereiken
Direct contact?
Stuur een WhatsApp!

Algemene voorwaarden
Privacy Policy
© 2022 Liquidificador

+ 100
opdrachtgevers waar we met
veel plezier mee samenwerken
+3.600
afgeronde projecten alleen al
in de afgelopen 7 jaar :-)

HOE HELPEN WE JOU?

WE WILLEN JOU, JE PRODUCT EN JE BEDRIJF GOED LEREN KENNEN

Als we voor jou aan de slag gaan, willen we natuurlijk zeker weten dat het eindresultaat precies dat is wat je nodig hebt. Daarom gaan we graag eerst met jou om de tafel om te kijken wat je nodig hebt om je zakelijke doelen te bereiken. Daarna gaan we schetsen, aan de slag met moodboards en bespreken we samen wat je aanspreekt. In de ontwikkelfase werken we de ontwerpen uit tot een eindresultaat waar iedereen trots op kan zijn.

BEDENKEN

SAMEN OM DE TAFEL

Benieuwd hoe je jouw product of organisatie het beste kunt promoten? Wij gaan je helpen!

Wil je een goed advies? Of ben je er nog niet helemaal uit welke stijl bij jouw bedrijf past? Dan helpen we je daar graag bij. In de ‘bedenk-fase’ gaan we samen met jou om te tafel. Wij willen jou, je product en je bedrijf goed leren kennen. Daarna bespreken we jouw wensen: denk je na over een nieuwe website? Wil je een nieuwe huisstijl? Wil je werken aan je imago of een nieuw product promoten?

ONTWERPEN

WAT PAST BIJ JOU

Wanneer we jouw doelen, ideeën en wensen helder voor ogen hebben, gaan we aan de slag.

We maken een moodboard en laten je verschillende dingen zien zodat je een beeld krijgt van wat we voor je kunnen doen. Samen zoeken we uit wat bij jou past. Als je helemaal tevreden bent gaan we aan de slag met de definitieve ontwikkeling van het ontwerp.

ONTWIKKELEN

VERFIJNEN EN DEFINITIEF MAKEN

Ben je helemaal tevreden over het ontwerp? Dan gaan we het ontwerp verfijnen en definitief maken.

Wil je het ontwerp ook laten drukken? Dat regelen we voor je. Maken we een website-ontwerp voor je? Wij zorgen ook dat de website gebouwd wordt. Kortom: we maken én een goed ontwerp voor je, en nemen je daarnaast ook alle bijkomende zorgen uit handen.

WIL JE MEER?

Als je meer communicatiebehoeften hebt dan alleen vormgeving, verzorgen we dat ook graag voor je. Denk bijvoorbeeld aan SEO, websitebouw, copy of complete marketingconcepten.

KOM JE IDEËEN MET ONS BESPREKEN

+31 6 54 24 65 23 | +31 6 15 32 06 21 | contact@liquidificador.nl

MAAK EEN AFSPRAAK

JA, LATEN WE AFSPREKEN

+31 6 54 24 65 23 | +31 6 15 32 06 21 | CONTACT@LIQUIDIFICADOR.NL


    WhatsApp chat