contact

Bel, mail of kom langs voor een inspirerend gesprek

bellenmailen

KOM JE IDEËEN MET ONS BESPREKEN

Liquidificador is een creatieve studio die het nét even anders aanpakt. Met onze ontwerpen werk je aan een sterk merk. We gaan tot het uiterste om samen de mooiste en meest effectieve resultaten te behalen. Dat kan alleen door samen te werken.

We combineren jouw expertise over je vakgebied met onze skills.

Ben je er nog niet helemaal uit welke stijl bij jouw bedrijf past? Dan helpen we je daar graag bij. Als eerste gaan we samen om de tafel. Wij willen jou, je product en je bedrijf goed leren kennen. Daarna bespreken we de wensen: denk je na over een nieuwe website? Wil je een nieuwe huisstijl? Wil je werken aan je merk of een nieuw product promoten?

flexibel

Flexibel, doelgericht en geen onnodige uren (kosten!) waar niemand om heeft gevraagd. We investeren namelijk  graag in een langdurige samenwerking met jou!

samenwerking

De sleutel tot een succesvol eindresultaat. Een goed ontwerp is pas mogelijk als we jouw expertise, je kennis over je bedrijf en je wensen mixen met onze skills en inspiratie.

ervaring

Met onze ervaring weten we inmiddels wat wel werkt en wat niet. Net iets meer doen dan gevraagd. Ook die andere invalshoek laten zien. Tussen de regels van de briefing door lezen. Het zijn de manieren om het verschil te maken.

snelheid

Zit je echt omhoog? Wij schrikken niet zo snel van een krappe deadline. We zijn gewend om snel te schakelen en waar nodig pragmatisch te werk te gaan.

reviews

onze klanten vinden er wat van

“Liquidificador is de vaste vormgever van CleanLease. De samenwerking met Sally en Erwin bevalt ons erg goed. Wat wij vooral prettig vinden, is de persoonlijke en informele vorm van communicatie en het snelle schakelen. Zij komen met verfrissende ideeën die goed aansluiten op de huisstijl van ons bedrijf. Liquidificador is sterk in het luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, denkt actief mee en vertaalt de ideeën naar een mooi grafisch eindproduct.”

melissa Weurman

Marketing en communicatie cleanlease

Ik wil jullie heeel erg bedanken voor de fijne samenwerking. Jullie zijn de enige die echt goed weten om te gaan met de bizarre MGA deadlines. Weet niet hoe we ooit een showroom hadden gehad zonder jullie.

sophie van es

brandmanager mga entertainment

Wij van Gruppo Corso zijn zeer tevreden over Liquidificador. We zijn netjes geholpen, ze hebben een top catalogus gemaakt voor ons.  Ook al onze indoor reclame gaan we door hun laten ontwerpen en uitvoeren.

michel kaatee

directeur gruppo corso

laten we kennismaken

Benieuwd hoe we jouw product of organisatie het beste kunnen promoten? Wil je graag eens met ons van gedachten wisselen? We komen graag een keer bij je langs op kantoor voor een bureaupresentatie. Samen bespreken we je ideeën. Weet je al precies wat je wilt? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Kun je niet wachten? Bel gewoon.

Liquidificador

adresgegevens

Liquidificador

Vaartkade ZZ 19

3461 CK Linschoten

contactgegevens

sally@liquidificador.nl

+316 15 32 06 21

erwin@liquidificador.nl

+316 54 24 65 23

contact@liquidificador.nl

bedrijfsgegevens

IBAN: NL28 INGB 0005 3980 51

KvK Midden-Nederland: 65099915

BTW nr: NL855979586B01

Algemene voorwaarden

Privcacy Policy

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
1
Heb je een vraag?

Hi, 👋 hoe kunnen we je helpen?